HELLO PLAYER DEVELOPMENT Model HELLO PLAYER DEVELOPMENT Model

Terug van weggeweest…
Afgelopen maandag 28 oktober heeft de RBIHF onder leiding van Johan Bollue de U16 draad weer opgepakt met een indrukwekkend HELLO PLAYER programma.

Niet zomaar een ijshockey camp, een wel doordacht en gestructureerd programma voor de rekrutering en opleiding van onze Belgische ijshockey jeugd met als doel een eerste basis selectie te vormen welke toekomstige National Selecties kan ondersteunen en voeden.

HELLO PLAYER DEVELOPMENT MODEL

Stap 1: Hello Hockey program: recruteren en introduceren van nieuwe spelers in de sport
Stap 2: Hello Player program: spelers in de sport houden, motiveren en klaarmaken voor de volgende stap.
Stap 3: Hello Competitor (U18 Nationale ploeg) hier gaan we spelers begeleiden naar het WK. 

HELLO PLAYER

Afgelopen maandag 28 november zijn we van start gegaan met het nieuwe U16 development programma in de RBIHF.

CAMP 1 RECON CAMP

36 Jongeren uit de reeks U16 werden door de coaches van alle Belgische clubs geselecteerd om deel te nemen aan het Camp en stonden om 9u00 maandag ochtend klaar om er aan te beginnen.

Een intensief “athlete-centred” programma, verdeeld over 3 dagen, met als doel de spelers inzicht te geven wat nodig is om een betere ijshockeyspeler te worden.

Het Hello Player curriculum bestaat uit : teambuilding;  discipline van de atleet, warm up en cool down, spelinzicht, voeding/recuperatie, mental coaching en screening van de spelers.

Onder begeleiding van coaches Johan Bollue, Marc Fransen, Bob Moris Jr, Tom Goossens en Gert Michiels (goalie coach) zagen we zeer enthousiaste jonge spelers met veel groeipotentieel.

Er werd hard gewerkt met veel overgave en plezier.

Voor kampimpressies bezoek onze facebookpagina:
https://www.facebook.com/groups/492209791635307/

CAMP 2 SELECT CAMP

Volgende afspraak is op 24-26 februari 2020.

Het coachingteam van Hello Player zal in de komende maanden verschillende U16 wedstrijden scouten om zo tot een selectie lijst te komen van spelers die op Camp 2 worden uitgenodigd. Met deze spelers starten we de voorbereidingen voor een deelname aan een internationaal toernooi naar het einde van het seizoen.

Posted on November 1, 2019 at 21:58 by JB

News archive