Beker van België; Halve Finales Ronde 1. Beker van België; Halve Finales Ronde 1.

Vanavond worden de eerste halve finale-wedstrijden voor de Beker van België gespeeld volgens de “best of three”-formule.

Om 20u30 ontvangen de Antwerp Phantoms gouwgenoten Replay Herentals. Voor aanvang van deze halve finales zijn de HYC-boys de logische favorieten; maar op Ruggeveld zullen de Phantoms zeker willen scoren en een eerste thuiszege behalen in 2016! Beleven we een verrassing in Deurne? Erbij zijn is de boodschap!

Reeds om 18u30 schaatsen de sterk aan elkaar gewaagde teams van de Bulldogs en de Leuven Chiefs het Luikse ijs op. Zetten de Bulldogs, gesteund door hun “zuiders” thuispubliek, een eerste stap richting Bekerfinale of kan IHC Leuven onder leiding van Coach Paelinck toch sterker uit de hoek komen? Afspraak vanavond op de Mediacité-ijsbaan!

Voor zij die niet ter plaatse kunnen komen supporteren; vanaf 18u25 kan je op onze site de wedstrijd Bulldogs Liège vs Leuven Chiefs live volgen. Nodig vrienden en familie uit en geniet samen van een leuke avond Belgian Cup Ice Hockey!

Posted on January 9, 2016 at 09:00 by RD

News archive