GÖTE DE PILLECIJN VOLGEND SEIZOEN OPNIEUW IN WHITE CAPS-SHIRT GÖTE DE PILLECIJN VOLGEND SEIZOEN OPNIEUW IN WHITE CAPS-SHIRT

"Ik heb een mooie jobaanbieding in het onderwijs gehad" waren de eerste woorden van de veelvuldige internationaal Göte de Pillecijn (°21.07.1977) toen we hem vroegen wat zijn ambities voor het seizoen 2008-2009 waren."Het jaartje in Barcelona was fantastisch. Door tendenitisproblemen heb ik 2/3 van het seizoen moeten missen. Ik speelde de finale van de Beker mee(verloren met 6-2 van Puigcerda), alsook de halve finales van de play-offs(verloren van Anglet). Barcelona is mooi en zeker als men deel uitmaakt van het 'grote Barcelona'(gratis toegang voor de voetbal-basket-handbal enz...). Een minpunt was het feit dat ik het appartement met anderen moest delen."

"Mijn passie blijft het mountainbiken.In de duo-race (Jeantex Transalp) met ploegmakker William Vets eindigden we op de 108ste plaats(628 deelnemers).Ik heb aan deze zware 8-daagse wel een spierscheur en een gebroken rib aan overgehouden. Maar nu is alles ok en ik ben me aan het voorbereiden voor 2008-2009 waar ik opnieuw de kleuren van White Caps Turnhout zal verdedigenen.......En toch wil ik eens naar de zon terugkeren.........!"


Posted on August 30, 2008 at 22:16 by JC

News archive