Play-off weekeinde staat voor de deur Play-off weekeinde staat voor de deur

Met de regulaire wedstrijden achter de rug starten dit weekeinde de play-offs. Hier neemt de winnaar van de rangschikking het op tegen de 4de plaats en de tweede gerangschikte tegen de 3de plaats uit de rangschikking.

White Caps gaat als overwinaars aanstaande zaterdag om 20u op bezoek bij IHC Leuven en bekerwinnaar Bulldogs neemt het zaterdag avond om 18u30 thuis op tegen Phantoms Antwerp. Twee zeer interessant wedstrijden waarbij beide teams tot het uiterste zullen gaan om een kans te maken in de finale om de beker. Op zondag worden de 2de wedstrijden gespeeld in Deurne en Turnhout telkens om 20u. De play-offs worden gespeeld in een best-of-three formaat, waarbij het team dat het eerste 2 wedstrijden wint doorgaat. Elke wedstrijd zal dus telkens een winnaar moeten kennen. Indien na zondag beide teams een gelijkstand hebben zal op 11 maart een 3de wedstrijd beslissen wie doorgaat naar de finale.

De finale van de play-offs zal worden gespeeld in een best-of-five setup.

Aanstaande zaterdag verzorgt IHCL tevens ook een live feed van de wedstrijd. U zal deze live feed aangeboden door Flyersmag kunnen volgen via onze website vanaf 20u.

Posted on March 7, 2014 at 18:28 by MV

News archive