Start kaartverkoop Bekerfinale & Black Tie Party Start kaartverkoop Bekerfinale & Black Tie Party

Vanaf vandaag (zondag 8 januari 2011) is het mogelijk kaarten te bestellen voor de Bekerfinale en/of Black Tie Party via de banner hier aan de linkse kant.

De voorverkoop voor de Beker van België is gesloten. Indien men nog wenst aanwezig te zijn voor dit spektakel van aanstaande zaterdag dan zijn er nog kaarten te koop ad € 17.50 aan de kassa van de ijsbaan "Netepark" te Herentals.

 

Bekerfinale

De bekerfinale zal plaatshebben op 5 februari 2011 te Bloso ijsbaan te Herentals. Hiervoor zijn 2 soorten kaarten verkrijgbaar: Staanplaatsen € 16 in voorverkoop ( € 17.50 aan de kassa ) en VIP Business kaarten € 75 ( drank, koud & warmbuffet, parkeerkaart en inkom inbegrepen).

 

Black Tie Party

De Black Tie Party zal plaatshebben op 11 februari 2011 bij Alta Ripa te Oud Turnhout. Gedurende deze gala-avond, inclusief een 4 gangen dinner met aangepaste dranken, zullen we de awards uitreiken voor de beste speler per categorie voor het seizoen 2010-2011. Deze avond, in een exclusief kader, zal muzikaal begeleid worden door een 6 koppige live band. Let wel er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de vrije verkoop.  


Posted on January 31, 2011 at 21:18 by PN

News archive