Sportiek Spins brengen Belgian Cup naar Brasschaat. Sportiek Spins brengen Belgian Cup naar Brasschaat.

Afgelopen zaterdag 31 januari zakten meer dan 500 in-line hockey fans af naar de Beverense inline piste die het strijdtoneel vormde voor de Belgian Inline cup van het seizoen 14-15. In de openingsfase van de wedstrijd wist Phoenix de puck tot 2 maal toe voorbij doelverdediger Vanthillo te werken. Een wake-up call voor Spins die gesterkt door een leger aan eigen supporters aan het einde van de tweede periode de achterstand net terug wisten goed te maken.

Na 1 minuut spelen in de derde periode kwam Spins nu op voorsprong, maar 3 minuten later maakte Phoenix daar alweer een einde aan. Het was dan wachten tot een stuk in de 4de en laatste periode alvorens de doelverdediger zich gewonnen gaf, en Spins opnieuw de bovenhand nam. Phoenix deed er alles aan om nog op gelijke hoogte te komen tot in de laatste minuut Spins het laatste doelpunt scoorde en de eindstand vastlegde 3-5.

Opnieuw een spannende in-line hockey finale waarbij zonder twijfel de 2 sterkste teams van de Belgische competitie tegenover elkaar stonden. Het succes van de organisatie lag dit jaar bij Huskies die met een leger aan vrijwilligers het event vlekkeloos hebben laten lopen maar ook Seppe, Christel  en de neutrale vrijwilligers leverde zoals elk jaar een onmisbare bijdrage bij de organisatie.

Wij danken beide teams voor een zeer sportieve wedstrijd welke een promotie was voor onze sport !

Posted on February 6, 2015 at 23:42 by MV