3 WK Oefenwedstrijden voor Team Belgium 3 WK Oefenwedstrijden voor Team Belgium

Nu de clubcompetities voor de Belgische teams afgerond werden, is het tijd om werk te maken van de voorbereiding van het NT Seniors voor het in april geprogrammeerde WK.
Dit WK toernooi, Div 2 groep A, wordt van 23 tot 29 april in Tilburg gespeeld en Team Belgium zal op zijn best moeten zijn als je de affiche overloopt met als tegenstanders Servië, Australië, Ijsland, China en gastland Nederland.
Onder leiding van Coach Gil Paelinck, geflankeerd door Jan Van Beveren, wordt uit een ruime spelersgroep een selectie samengesteld die de eindfase van de voorbereiding zal aanvatten en de komende weken ook 3 oefenwedstrijden zal betwisten.
3 oefenwedstrijden, 3 thuiswedstrijden en wel op 3 ijsbanen; op zaterdag 31 maart spelen onze Rode Leeuwen tegen European Hockey Select, dit is een internationaal samengesteld team met Tsjechische basis, en wel op de ijsbaan in Mechelen. Aanvang van deze match is 21u.
Op zaterdag 07 april, om 20u45, speelt Team Belgium in het Luikse Mediacité complex tegen Luxemburg. De Luxemburgers spelen hun WK, in Div 2 Groep B, half april in het Spaanse Granada en zullen na hun mooie promotie vorig jaar vanuit Divisie 3 op hun sterkst willen zijn om het behoud in Div 2 te verzekeren.
Derde en laatste oefenpartij wordt op zaterdag 15 april in Leuven gespeeld. Om 18u15 al nemen de troepen van Coach Paelinck het dan op tegen WK-gastland Nederland. Dit wordt zonder twijfel een perfecte waardemeter naar het WK toe en zal een perfecte afsluiter zijn van de voorbereiding.

Tickets zijn online verkrijgbaar via de button op www.rbihf.be ; een All Games Ticket (voor alle 3 wedstrijden) aan 20,- €, een normaal Game Ticket aan 10,- €.
Wees erbij om onze jongens te steunen in hun voorbereiding naar het WK toe en koop je ticket online om ook deze interessante tegenstanders van dichterbij leren kennen!

Posted on March 25, 2018 at 23:45 by RD

News archive