WOLVES verlengt zijn titel WOLVES verlengt zijn titel

In een prachtige finale bijgewoond door 300+ toeschouwers verzekerde WOLVES Charleroi net voor het einde van de wedstrijd de Belgische beker inline hockey voor een additioneel jaar.

4 periodes lang kregen we inline hockey te zien van topniveau, al na 3 minuten nam PHOENIX de leiding en voerde hiermee de druk op WOLVES op. In een gelijk opgaande wedstrijd kwam de verlossing voor WOLVES pas in de 4de periode met nog 5 minuten op de klok. PHOENIX haalde nog alles uit de kast maar lukte er niet in om de puck een laatste keer voorbij een hardwerkende Solda Valentin te krijgen. Ondanks een schitterende prestatie van Dury Loic (PHOENIX) welke 3 van de 4 doelpunten voor zijn rekening nam, ging de eindoverwinning naar WOLVES welke de Cup voor de 6de maal mag meenemen naar Charleroi.

Dankzij de felle competitie en de groetende interesse blijft het niveau van het Belgische inline hockey jaar na jaar stijgen. Een leuk vooruitzicht nu onze U16 en U18 hun voorbereidingen starten voor hun deelname aan de Europese kampioenschappen van 1 tot 4 Augustus in Italië.

Posted on February 24, 2019 at 10:13 by MV

News archive