Wijzigingen voor het komend seizoen Wijzigingen voor het komend seizoen

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en natuurlijk probeert de Federatie een zo goed mogelijke league indeling voor te stellen; ook voor het komend seizoen 2016/2017. Er wordt geluisterd naar de constructieve kritieken en feedback;  daarom heeft de RBIHF volgende wijzigingen doorgevoerd:

Op vraag van de clubs heeft de RBIHF besloten om onder de BeNe League een National league op te zetten waar WEL gecheckt mag worden. Dit om een link te maken tussen U19 en de BeNe league.
Tevens zien we dat binnen een groot groep recreanten checking NIET gewenst is maar waar men wel een competitie wil met ranking, beker en medailles, ook hier heeft de RBIHF gehoor aan gegeven.

In bijlage zijn jullie het nieuwe overzicht van leagues ;  zoals jullie zien hebben we de BeNe League en National League voor senior spelers die wel willen checken. Daarnaast hebben we ook 2 divisies waar wel competitief wordt gespeeld maar zonder checken. Daarbovenop 2  recreanten leagues waar geen ranking, bekers en medailles worden voorzien maar echte recreatief ijshockey spelen voorop staat. Het is de bedoeling dat binnen de RBIHF de recreanten leagues opsplitsen; teams die enerzijds wel en anderzijds niet competitief wensen te spelen.

De RBIHF is overtuigd dat deze veranderingen tegemoetkomen aan de verzuchtingen en verwachtingen van vele spelers en teams.

Voor meer info kan je steeds je clubverantwoordelijken aanspreken, die verder info kunnen geven betreffende afspraken, prijzen en data.

Posted on August 10, 2016 at 20:49 by MK

News archive