Ready to rumble; Frozen Final 2017 uitverkocht ! Ready to rumble; Frozen Final 2017 uitverkocht !

ALLE TICKETS ZIJN UITVERKOCHT ! (09 FEB - 13.00u.)
Geen kassa open op zaterdag, toegang enkel mogelijk met geldig toegangsbewijs.

Nu zaterdagavond 11 februari is het zover; hoogdag voor onze Belgische ijshockey met als affiche : de Bekerfinale tussen Bulldogs Luik en HYC Herentals.

De voorbereidingen voor deze Finale verlopen prima; de voorverkoop loopt als een trein en ook sportief gezien, stomen beide teams zich klaar voor een leuke Cup Final!

De laatste afspraken met de lokale Politie en de Stad Luik werden gemaakt; aan de Inkom zullen externe veiligheidsagenten staan ; grote handtassen worden niet toegelaten, rugzakken worden geweigerd en confetti is niet toegelaten. Stewards zullen toezien op een leuke avond voor iedereen en we verzoeken elkeen de aanwijzigingen sportief op te volgen.

Zaterdagavond zullen de kassa’s gesloten blijven.
“De 1.400 tickets zijn nu de deur uit”, aldus Financieel Directeur Hub Van Grinsven, “tel daar bovenop nog de VIP’s bij, alsook de eigen medewerkers, onze stewards, catering staff en naturlijk alle sportieve actoren en de maximum kaap van aanwezigen in de Luikse Médiacité is bereikt! Mooi toch, een volle zaal om samen van een leuke avond ijshockey te genieten.”

Puur sportief lijken de Finalisten klaar om er een mooie match van te maken; HYC Herentals staat zo goed als compleet op de game sheet en ook de Bulldogs, met een quasi volledige kern, “verloren zoon” Yoren De Smet en joker Paul Vincent op de Luikse spelersbank incluis, oogt paraat!
Deze Bekerfinale zal geleid worden door de Heren Tim Tzirziganis en Hub Van Grinsven jr, bijgestaan door de Heren Maarten Van den Acker en Chris Van Grinsven.

Ook de media zal er zijn; naast de geschreven pers zijn RTC Télé Liège alsook SporzaTV aanwezig. VRT journaliste Inge Van Meensel is een sportliefhebber pur sang en wil voor Sportweekend van deze Bekerfinale 2017 alvast  een mooie reportage maken!

Onze Bondscoaches, Gil Paelinck en Jan Van Beveren, zullen de MVP van elk team kiezen en samen met de Burgemeester van de Stad Luik Willy Demeyer alsook onze voorzitter, Pascal Nuchelmans, de prijzen uitreiken aan de winnaars van de Beker van België 2017 alsook de runner-ups!

Posted on February 8, 2017 at 01:01 by RD

News archive