BRYAN KOLODZIEJCZYK VOLWAARDIGE NEDERLANDER. BRYAN KOLODZIEJCZYK VOLWAARDIGE NEDERLANDER.

Door de nieuwe licentieregelgeving zal de Belgische Canadees Bryan Kolodziejczyk komend seizoen in Nederland niet meer als import aanzien worden. "Een speler die voor zijn twintigste drie seizoenen in Nederland gespeeld heeft wordt als volwaardige Nederlander aanzien". Daarom zal hij in het ijshockeyjaar 2013-2014 bij Geleen niet meer als buitenlander aanzien worden.

Bryan Kolodziejczyk (°16.04.1991 in Luik) begon zijn loopbaan bij Buffalos Liège en verhuisde daarna naar Geleen, Bulldogs Liège, Chiefs Leuven, Lindsey Muskies (OJHL-CAN) en terug naar Geleen. Trad reeds 12 maal aan voor België tijdens een Wereldkampioenschap (34 wedstrijden als junior en 24 wedstrijden als senior). Hij zal bij de Eaters uit Geleen aantreden met het nummer 77.

Op de "Glanerbrook"ijsbaan in Geleen wordt momenteel met man en macht gewerkt aan de lekkages van de koelinstallatie. Normaal zal alles nog voor de aanvang van het seizoen 2013-2014 in orde moeten zijn. Ondertussen kunnen de trainingen doorgaan in Aken (D) en Maaseik (B). Bron: www.ijshockey.com


Posted on August 19, 2013 at 08:53 by

News archive