SCHEIDSRECHTERSUITWISSELING MET FRANKRIJK SCHEIDSRECHTERSUITWISSELING MET FRANKRIJK

Na meerdere gesprekken tussen de Franse en de Belgische IJshockeyfederatie, zijn we tot overeenstemming gekomen om, in een eerste fase, scheidsrechters van beide federaties uit te wisselen. Indien deze samenwerking  positief wordt bevonden  zal  dit waarschijnlijk in januari of februari 2012 gevolgd worden door meer uitwisselingen.

Op 3 december 2011 zullen Belgische officials de wedstrijd Amneville tegen Annecy leiden terwijl op dezelfde dag een Frans duo, samen met een Belgische linesman, de wedstrijd Haskey Hasselt - Antwerp Phantoms zal leiden.

Na een kort overleg binnen de scheidsrechterscommissie hebben we besloten om hiervoor Wim Blockx en linesman Chris van Grinsven aan te duiden.

Zowel Wim als Chris zijn tot op heden aan een zeer goed seizoen bezig volgens de visie van de RIC (Referee In Chief) en de scheidsrechterscommissie. Met deze aanwijzing belonen wij hun kwaliteiten op het ijs en hun tomeloze inzet voor de sport terwijl wij er ook van overtuigd zijn dat zij de KBIJF in Frankrijk waardig zullen vertegenwoordigen. Marco Coenen, Referee in Chief


Posted on November 23, 2011 at 08:06 by SG

News archive