Marine Dinant op WK Dames U18, A-POOL Marine Dinant op WK Dames U18, A-POOL

(foto: CANADA vs USA met Marine Dinant als Linesman)

Dinsdag 24 December vertrok Marine op haar verjaardag voor een heel speciaal kerstfeestje in Bratislava. Daags voor de start van het Wereldkampioenschap U18 Dames (A-Pool) werden naast de rugnummers ook de eerste wedstrijden van het kampioenschap verdeeld. De laatste 3-seizoen heeft ze hard gewerkt om haar niveau verder omhoog te duwen en vooral de aanloop naar dit WK was zwaar want een dergelijke kansen krijg je maar 1 maal en moet je met 2 handen grijpen, en van bij de eerste wedstrijd aanwijzingen deelt ze mee in de prijzen.

SWEDEN vs SLOVAKIA, gevolgd door USA vs RUSSIA, vooral deze laatste wedstrijd was er gelijk eentje van niveau, maar na afloop van de eerste 2 wedstrijden kwam de kers op de taart met de wedstrijd CANADA vs USA welke Marine zopas opnieuw netjes afwerkte. Een kanjer van een wedstrijd welke tot in de laatste minuut spannend bleef.

Opnieuw presenteren Belgische officials bovenmaats en doen we op wereldvlak niet onder voor andere top ijshockey landen!

Intussen blijven nieuwe aspirant scheidsrechters zich melden, waardoor het huidige niveau ook voor de toekomst verzekerd is.

Posted on December 29, 2019 at 15:49 by MV

News archive