Manuel Cuvelier heeft ons verlaten Manuel Cuvelier heeft ons verlaten

Als club leerden we Manuel 4 jaar geleden kennen.  Hij kwam als vader naar de trainingen en wedstrijden kijken.  We voelden onmiddellijk zijn wil om onze kleine club te ondersteunen. Hij gaf ons tips en was in eerste instantie het “verlengstuk” van de ouders. 

De samenwerking verliet vlot waardoor niemand twijfelde aan zijn meerwaarde.  Manuel werkte op veel verschillende domeinen die belangrijk zijn voor een vzw en een ijshockeyclub in het bijzonder.  Hij onderhield contacten met sponsors, bleef de contactpersoon voor de ouders van de jeugdspelers, dacht mee over de organisatie van initiatieven om de kas te spijzen.  Hij deed meer dan denken en het formuleren van voorstellen.  In afspraak en samenwerking met de collega’s bestuursleden, trof Manuel de nodige voorbereidingen en was present op de evenementen.  Niet alleen om aanwezig te zijn, maar telkens om mee te werken, de handen uit de mouwen te steken.

Manuel had oog voor het totaalbeeld van de club, zowel op organisatorisch als financieel vlak.  Investeringen zijn noodzakelijk, maar moeten binnen de mogelijkheden blijven.  Dat was zijn motto, steeds met de bedoeling om de club te laten groeien.

Het is duidelijk dat Manuel niet alleen een graag geziene gast was, maar ook een grote meerwaarde voor de club.

Vorige maandag heeft Manuel beslist om dit op te geven.  Dit was voor iedereen een complete verrassing.  Onze samenwerking was van veel te korte duur, maar zijn visie zal nog lang gevolgd worden.

We leven nu vooral mee met Annelies, Sem en Niels.  We wensen vrienden en familie veel sterkte en moed om dit verlies te kunnen plaatsen.

Posted on June 30, 2016 at 16:59 by RD

News archive