Ik ben Leeuw, ijshockeyleeuw, zonder naam ... Ik ben Leeuw, ijshockeyleeuw, zonder naam ...

Zin in een partijtje ijshockey? Ik altijd
Ik train ijshockey, ik droom ijshockey en ik brul IJSHOCKEY!
O, excuus, je kent mij natuurlijk nog niet. Ik ben Leeuw, ijshockeyleeuw, zonder Naam.

Ik ben de nieuwe helper van de ijshockeyfederatie. Topjob! Meteen met beide poten aangegrepen. De hele dag ijshockey aan m’n kop. Daar droomde ik al van onder de Afrikaanse zon, maar daar was het te warm om veel na te denken.

Hier op de ijspiste krijg ik een frisse kop, heldere gedachten, ijzingwekkend goeie ideetjes. Daar kan ik dan mee scoren! Cool man. Ik ga zo hard mijn best doen om ijshockey te laten schijnen als duizend ijskristallen. IJshockey is gewoon multimagnifiekmagischmeesterlijkmachtig!
Dat woord heb ik zelf bedacht. Vind jij ook wel eens woorden uit? Of heb jij misschien inspiratie om een naam voor mij te verzinnen. Nu ben ik Leeuw zonder Naam, maar dat staat belachelijk op mijn shirt en mijn helm. Ik wil een naam, een stoere, klauwende, grommende, Koninklijke naam… Maar ’t mag ook iets anders zijn hoor.

Als jullie nu heel veel namen bedenken dan heb ik meer tijd om me nog wat meer in te werken in pucks en sticks en goalies en powerplay en offside. Dan kom ik straks prima beslagen ten ijs met een beestachtig goede naam!

Stuur mijn naam snel naar mascot@rbihf.be 
Of kom bezoek even mijn Facebook pagina, want die heb ik al !

 

Posted on November 16, 2017 at 22:15 by MV

News archive