Mondmaskers en contact registratie verplicht Mondmaskers en contact registratie verplicht

Intussen zal het voor iedereen duidelijk zijn dat de gevreesde 2de CORONA golf er een pak sneller dan verwacht aankomt. De situatie wordt momenteel op de nauwlettend opgevolgd door de regering en in functie van de nationale richtlijnen zal de RBIHF haar COVID-procedure bijsturen waar en wanneer nodig.

Het is in ons gezamenlijk belang dat we een nieuwe lock-down kunnen voorkomen, en we de competitie start niet hypothekeren. Wij vragen daarom al onze clubs, coaches, spelers en ouders de richtlijnen correct op te volgen om zo onnodige risico’s voor jezelf en anderen te beperken.

Voortaan zijn MONDMASKERS VERPLICHT bij het betreden van de ijsbaan, in de inkomhal, de kleedkamers, de toiletten etc.. Mondmaskers gaan enkel uit bij het betreden van het ijs met helm.
Hierop zijn geen uitzonderingen. Wij vragen clubs om dit te controleren.

Daarnaast is het verplicht een logboek aan te leggen voor CONTACT TRACING waar voor elke training en of samenkomst nauwgezet bijgehouden wordt wie aanwezig was.

Hoewel de sport bubbels van 50 personen voorlopig door de overheid behouden blijven, vragen wij de betrokken clubs en coaches om hier verstandig mee om te gaan, wij adviseren opnieuw om rekening te houden met social-distancing tijdens de training.

Meer gedetailleerde informatie kan ondermeer teruggevonden worden op onderstaande websites mbt trainingen en sportkampen. 

https://ambrassade.be/nl/jeugdwerkzomer/jeugdwerkregels
 

Posted on July 25, 2020 at 11:00 by MV

News archive