Chris De Weerdt naar CHL Chris De Weerdt naar CHL

De scheidsrechterscommissie van de Internationale IJshockey Federatie geeft een groep van 14 IIHF-scheidsrechters de unieke kans om deel te nemen in de voorrondes van de CHL Championships. Belgisch scheidsrechter Chris De Weerdt is een van weinige die deel uitmaakt van deze selecte groep scheidsrechters.

De CHL (Champions Hockey League) is een Europese ijshockeycompetitie waar de beste teams uit de verschillende Europese competities aan deelnemen. Deze nog erg jong competitie ging van start in seizoen 2014-2015 en zal dit jaar voor het 3de seizoen worden georganiseerd tussen 48 teams komende uit 13 competities (DEL (GER), EBEL (OST), EXTRALIGA (CZE), LIIGA (FIN), NLA (SWISS), SHL (SWE), GET LIGAEN (NOR), EXTRALIGA (SVK) , LIGUE MAGNUS (FRA) , METAL LIGAEN (DEN), EIHL (UK) ,EKSTRALIGA (POL) en EXTRALEAGUE (BLR)).

Chris zal op 20 Augustus in Kosice de wedstrijd HC Kosice (SVK) vs Black Wings Linz (OST), en op 11 September in Sheffield de wedstrijd Sheffield Stealers (UK) vs Red Bull Salzburg (OST) voor zijn rekening nemen.

Wij wensen Chris alvast veel succes toe bij deze aanduiding.

 

Posted on June 17, 2016 at 10:00 by MV

News archive