Regionale TV zender Luik brengt finale BVB live Regionale TV zender Luik brengt finale BVB live

De regionale zender RTC-Tele Liege zal vanavond de finale wedstrijd tussen WHITE CAPS-Turnhout en BULLDOGS-Liege uitzenden. Begin deze week gaf de RVB groen licht voor het live uitzenden van de finale op de Luikse TV. Zij zullen de finale met verschillende vaste en mobiele camera’s uitzenden waardoor de wedstrijd door heel wat meer mensen zal gevolgd worden.

RTC zal het signaal ook live weergeven via haar website www.rtc.be waardoor ook mensen buiten de Luikse regio kunnen genieten van de wedstrijd. Zij die ook de sfeer erbij willen en persoonlijk hun helden willen aanmoedigen en nog niet in het bezit zijn van een kaartje kunnen ook nog aan de kassa terecht. De laatste 200 tickets worden voor de wedstrijd nog verkocht.

Opgelet aan de laatkomers, het winkelcentrum sluit zijn deuren om 20u30. Er is dan ook een extra ingang / uitgang voorzien via de Rue Armand Stouls. Deze kan je makkelijk bereiken via de ondergrondse parking P1. Na 20u30 kan je dus niet via het winkelcentrum binnen maar enkel via de alternatieve ingang!

Posted on February 8, 2014 at 10:40 by MV

News archive