Bericht van nieuw verkozen Voorzitter KBIJF, Pascal Nuchelmans Bericht van nieuw verkozen Voorzitter KBIJF, Pascal Nuchelmans

(Texte français ci-dessous)

Beste Sportvrienden,
 
Gedurende de laatste maanden heb ik intensief contact gehad met clubs, spelers en vele sportliefhebbers over hoe de toekomst van de KBIJF er moest uitzien. Op basis van deze gegevens ben ik aan de slag gegaan om een programma op te zetten welke een nieuwe periode moet laten starten ( vb. wijzigen jeugdreeksen ).
Dit programma heb ik voorgesteld aan de effectieve leden, welke met positieve feedback werd onthaald. Door deze positieve reaktie en gedreven door mijn passie voor onze sport heb ik mijn kandidatuur ingediend. Tevens ben ik op zoek gegaan naar een team dat dezelfde passie en ervaring voor de sport heeft als ik.
 
Op vrijdag 6 juni was het zover. De clubs zouden 'hun' nieuwe voorzitter kiezen. De stemmen werden geteld ... De uitslag fenomenaal ! Met de ultieme meerderheid werd ik verkozen als nieuwe voorzitter alsook mijn teamleden. Dit resultaat is een duidelijke boodschap, het is tijd voor verandering.
 
De teamleden die mee deze verandering in beweging dienen te zetten zijn:
Muriel Poortmans: Financiële zaken en ondervoorzitter
Johan Bollue: Jeugdafdelingen
Jan Van Beveren: Nationale Teams
Nico Toemen: Referees & Bench Officials
en mijzelf, Voorzitter en Eredivisie
 
Financiële transparantie en sterkte, jeugdwerking, organistatie, sponsoring, automatisering en het 'referee for tomorrow'-project moeten al  een begin zijn voor het komende seizoen. Belangrijk is dat wij dit niet alleen kunnen verwezenlijken en ik wil dan ook iedereen vragen om hun, zijn of haar steentje bij te dragen voor onze sport.
 
Graag wil ik iedereen via deze weg bedanken die mij de afgelopen weken heeft gesteund. Niet als minste Jeannine & Chris Clement die mij alle benodigde informatie hebben gegeven om mijn plan op te stellen. Ik heb daarom besloten om Jeannine en Chris in de bloemen te zetten tijdens het volgende ijshockeyseizoen. Men neemt geen afscheid, na 17 jaar, van een ijshockeyvoorzitter tijdens de zomer met meer dan 25 graden. 
 
Ik kijk dan ook met veel plezier uit naar het komende seizoen om samen met jullie te genieten van onze fantastische sport!
 
Groeten,
 
Pascal


Posted on June 9, 2008 at 23:37 by CP

News archive