Eerste historische titel U19 voor Bulldogs Luik! Eerste historische titel U19 voor Bulldogs Luik!

Bulldogs White U19 hebben de strijd om het Belgisch Kampioenschap in hun voordeel beslecht en zo de eerste jeugdtitel in het 21-jarig bestaan van de club naar Luik gehaald! Met een indrukwekkende seizoensstart, door 10 wedstrijden op rij te winnen voor de winterstop waaronder ook de duels tegen hun sterkste tegenstanders, met name Leuven Chiefs, Cold Play Sharks Mechelen en Phantoms Antwerp. Vervolgens hebben de Luikse Bulldogs aan de druk kunnen weerstaan van hun opponnenten in de terugronde en zo hun voorsprong te behouden en deze historische titelwinst voor Bulldogs veilig te stellen.
Een welverdiende U19-titelwinst daar Bulldogs White met de beste offensieve cijfers, aangevoerd door topscorer Lucas Boni en runner-up Gabin Balhan. Verder in de Top10 der goalgetters zien we nog 2 Bulldogs, Julien Devriendt en Antoine Legros. En ook de beste defensie aangevoerd door Captain Sasha Emonts-Pohl en Xavier Blanchy met als betrouwbare sluitposten Louis Pirotte en Alessandro Korr.
Vermeldenswaardig dat dit team nog erg jong is, met 7 eerstejaars en nog eens 6 U16-spelers in zijn kern. We kunnen wel degelijk stellen dat in Luik de ijshockey toekomst verzekerd is! Proficiat aan alle spelers en de volledige omkadering van Bulldogs White U19.
 

Posted on April 11, 2018 at 20:59 by RD

News archive