Cold Play Sharks verovert de titel bij U14! Cold Play Sharks verovert de titel bij U14!

En veroverd is hier wel degelijk van toepassing; want de strijd werd vorige zaterdag beslecht op de laatste wedstrijddag waar de Mechelaars de leider HYC Rood ontvingen. Een zege was voor de Cold Play Sharks een vereiste om de Kempenaars alsnog de loef af te steken. Nummer 1 op bezoek bij nummer 2, match voor het Kampioenschap en wetende dat de heenmatch nipte winst voor HYC Rood werd (2-1), wist iedereen dat het een close game zou worden. De Mechelse troepen van Coach Jos Lejeune openden de score, liepen vervolgens tot 3-0 uit en de HYC doelpuntenmachine wist maar 1x raak te schieten. Ontlading bij kapitein Arvo Lahti en zijn ploegmaats; de Beker van Belgisch Kampioen trekt naar Mechelen bij de U14! De Sharks defensie met o.a. Rafael Salmi, Max Vranckaert, Isabelle di Liberti, Sam Roskams, Logan Engelen en de goalies Brent Vandenbergh en Viljami Vaananen moest amper 25 tegentreffers toestaan. Voor de offensieve slagkracht zorgden Peik Walden, Oscar Poitras, Daniel, Alen Filipovic, Jonathan Caple, Yaro Mariën, Arne Ghesquiere en Mathias Guldentops o.a. (163 doelpunten).
Begrijpelijk dat de ontgoocheling bij HYC Herentals groot was om net niet de Titel binnen te halen maar Team Rood van Coach Steven Raeymaekers heeft meer dan 200 doelpunten weten te scoren dankzij de slagkracht van o.a. Josse Dens, Axl Van Gorp, Rik Cuylen, Toretto Verbeeck, Effrem De Coen, Thomas Dierckx, Kamiel Lemmens, Brent Vervloessem, Vincent Bogaert en Hidde Janssen. En ook defensief top als je  slechts 13 goals moet incasseren ; is zeker mede een verdienste van goalie Mill Moons en D’s Milan Valentini, Joren Moonen en Joran Van Gilsen.  
Mooi ook de 3de plek van Red Roosters Charleroi met U14 reeks-topscorer Diego Marrant, Goalie Romain Payen en sterkhouders als o.a. Maxence Leenders, Rémy Dulière, Daniil Sorokine, Colin Pielquin, Mathéo Schneider en Adrien Payen in het team, maken dat kapitein Alain Maescalck en Coach Luka Orciari tevreden kunnen terugblikken op het voorbije seizoen.
Dikke Proficiat aan team & begeleiding van het U14-team van de Cold Play Sharks Mechelen met het binnenhalen van het Kampioenschap van België 2016/2017!

Posted on April 2, 2017 at 11:14 by RD

News archive