Wintersport van het jaar Wintersport van het jaar

Met de start van de Olympische winterspelen en de opening van het Sochi-house op de ijsbaan van Liedekerke is een officiële start gegeven aan de nieuwe 'Sporttak van het jaar'.

Dit jaar volgen de Belgische wintersporten de golf sport op die vorig jaar 12 maanden in de kijker stond. Binnen de Belgische wintersporten neemt onze ijshockey federatie vast en zeker een belangrijke plaats in naast het kunstschaatsen, het snelschaatsen, ski, snow board en bobslee. Als federatie met een van de grootste leden aantallen mogen wij niet ontbreken en dat zal ook te zien zijn.

Voor de duur van de Olympische winterspelen zijn wij samen met de andere wintersport federaties aanwezig op de ijsbaan in Liedekerke in het Sochi-house. Naast onze nieuwe off-ice shooting stand zijn er ook enkele on-ice demonstraties voorzien. Zo neemt ons nationaal team senioren het op tegen de Belgische ALL STARS op zondag 9Feb om 18u; Nationaal team U18 vs Nationale selectie U20 op zondag 23Fed om 11u en speelt de Nationale selectie dames op 19Fed om 20u tegen Liedekerke.
Maar er is ook aandacht voor initiatie, op woensdagen 12 en 19Feb telkens van 18u.

Na afloop van de winterspelen blijft de actie verder lopen, en zullen er nog tal van activiteiten georganiseerd worden. Meer details over de verschillende activiteiten van de komende dagen en weken zal je zeker terug vinden via onze website.
 

Posted on February 7, 2014 at 14:00 by MV

News archive