Een IJshockey sportopleiding toegankelijk voor iedereen te Luik! Een IJshockey sportopleiding toegankelijk voor iedereen te Luik!

De IJshockey sportopleiding werd reeds 4 jaar geleden gelanceerd aan het Koninklijk Atheneum Atlas in Luik. De leerlingen volgen de reguliere lessen in het algemeen onderwijs en beoefenen tot 5 uren ijshockey in de ochtend voor de lessen, alsook 5 periodes van trainingen zonder ijs, iedere week.

Ieder jaar schrijft men 5 tot 10 jongeren in. Nieuw item dit jaar is dat de sportopleiding toegankelijk is voor spelers van andere clubs, Belgische, Nederlandse en Duitse..

De spelers kunnen zich dus inschrijven, de Franse taal leren en hockey competitie blijven spelen in hun eigen club. Er zijn ook mogelijkheden voor spelers die hun studies beëindigen maar die zich een laatste jaar wensen onder te dompelen in de Franse taal. De school biedt internaat mogelijkheden aan.

Dit jaar zal de sportopleiding geleid worden door twee internationalen, Alexandre Bremer en Bryan Kolodziejczyk!

Wij nodigen u uit op de speciale opendeurdag voor sportopleiding IJshockey die zal voorgesteld worden door Alex en Bryan op zaterdag 22 Juni om 10.30 u in het Koninklijk Atheneum Atlas in Luik.

De uitnodiging geldt voor alle spelers van het 1ste secundair en op. De ouders van de jongere kinderen zijn eveneens welkom.

Voor alle verdere inlichtingen, kan u ook contact opnemen met:

Olivier De Vriendt
0494/496466
odevriendt@hotmail.com

Posted on June 14, 2019 at 15:58 by LS

News archive