Cold Play Sharks bereiden zich voor! Cold Play Sharks bereiden zich voor!

Wetende dat de bouw van de nieuwe ijshal met rasse schreden vooruit gaat, hebben we ook even het dynamisch duo Kathleen & Gunter gecontacteerd voor een stand van zaken.

“In 2010 werd Cold Play Mechelen opgericht met slechts een tiental jonge spelertjes. De kleine ijspiste in Leest was ideaal om te trainen en wedstrijden te spelen. In de daaropvolgende jaren groeide Cold Play uit tot een toffe klub met 130 leden in de diverse jeugd- en recreantenreeksen. Door het feit dat de wedstrijden op de kleine ijspiste gespeeld werden, speelde Cold Play met de jeugdteams vooral buiten ranking mee in de Belgische jeugdcompetities. Maar dat gaat nu veranderen aangezien Cold Play Sharks begin september hun intrek nemen in de gloednieuwe Mechelse ijspiste”, aldus Kathleen Geerts.

“Ook de sportieve organisatie van Cold Play Sharks bereidt zich voor op het nieuwe seizoen” vult Gunter Bosmans prompt aan. “Om het sportieve beleid verder te ontwikkelen, hebben we Jos  Lejeune aangetrokken. Jos zal, met zijn kunde en ervaring en natuurlijk bijgestaan door het hele Cold Play-coaching team,  zich focussen op het jeugdbeleid. Doelstelling is dat Cold Play Sharks, op zo kort mogelijke tijd, op het hoogste niveau kan meedingen voor de prijzen in de Benelux”.

Naast Jos Lejeune zal Laurens Luyckx, voordien RBIHF directeur Recreational Hockey, zijn schouders onder het Cold Play Sharks-project zetten om mee de groei van de club in goede banen te leiden.

De nieuwe ijsbaan in Mechelen opent zijn deuren op 9 september en vanaf dan zullen Cold Play Sharks ook in de National League meedingen voor de titel!

Posted on May 27, 2016 at 09:00 by RD

News archive