Bene-League hervat vrijdag met twee wedstrijden

De Bene-League hervat komende vrijdag na een pauze van enkele weken. Het herziene speelschema staat nu online op de website van de competitie.

De eerste twee wedstrijden na de herstart worden in Nederland gespeeld en betreffen Belgisch-Nederlandse ontmoetingen. Om 20.30 uur speelt UltimAir Hijs Hokij Den Haag thuis tegen Heylen Vastgoed HYC Herentals. Een kwartier later valt de puck voor de wedstrijd tussen Zoetermeer Panters en Mechelen Golden Sharks.

De wedstrijd tussen Den Haag en Herentals is direct een topper, Den Haag staat in de Bene-League op de tweede plaats en Herentals derde. Het verschil tussen de twee teams is één punt, waarbij de Haagse ploeg liefst drie wedstrijden minder gespeeld heeft. Zoetermeer tegen Mechelen gaat tussen de nummers zes en zeven in de stand in de Bene-League.

Voor de zaterdag staan twee wedstrijden op het programma, allebei op Belgisch ijs en voor zondag drie. Komend weekeinde wordt ook de strijd om een plek in de bekerfinale in Nederland afgerond. Zaterdag en eventueel zondag staan Geleen en Heerenveen tegenover elkaar. Flyers staat in de best-of-three met 1-0 voor.

Bekijk het volledige programma voor de komende twee weken >>>

Posted on January 9, 2022 at 20:27 by JM

News archive