Frozen Final 2017 Frozen Final 2017

Zaterdagavond 11 februari 2017 staat de Frozen Final geprogrammeerd! De Finale om de Beker van België 2017 gaat om 20u30 van start in de Luikse Mediacité.
Tickets zijn in voorverkoop online verkrijgbaar via https://www.rbihf.be/node/4904

Op tijd zijn is de boodschap, de deuren gaan er open om 18u30, want mede door de nog steeds in voege zijnde Fase 3  in België, zullen de nodige veiligheidschecks ook in de Luikse Mediacité van toepassing zijn.
Tassen, rugzakken en grote handtassen zullen niet toegelaten worden, bevoegde veiligheidsagenten zullen aan de ingang controles doorvoeren en stewards zullen toezien op de goede gang van zaken.

De Finalisten, Bulldogs Luik en HYC Herentals, zullen om 20u15 het ijs op schaatsen; de goalies, de spelers en de Coaches worden aan het publiek voorgesteld en om 20u30 wordt de wedstrijd op gang gefloten!
Deze Bekerfinale zal geleid worden door de Heren Tim Tzirziganis en Hub Van Grinsven jr, bijgestaan door de Heren Maarten Van den Acker en Chris Van Grinsven.
Indien na de reglementaire speeltijd geen winnaar gekend is, komen er 5 minuten Over-Time (sudden victory en 3 tegen 3 spelend). Indien de wedstrijd nog steeds niet beslecht werd, krijgen we Penalty-Shots (steeds per 3).
Onze Bondscoaches, Gil Paelinck en Jan Van Beveren, zullen de MVP van elk team kiezen en deze worden aan de medailletafel geëerd, vervolgens wordt het refereeteam in de bloemetjes gezet en dan beide teams natuurlijk.

Posted on January 27, 2017 at 00:47 by RD

News archive