Een nieuwe shirt voor Uw vertrouwde ijs en -inlinehockey website. Een nieuwe shirt voor Uw vertrouwde ijs en -inlinehockey website.

Binnen enkele weken zal deze vertrouwde website uiteindelijk een nieuw kleedje krijgen.

Na vele jaren dienst, en na enkele oplap en upgrade jobs heeft de RBIHF ervoor gekozen om de ganse front van onze website te vernieuwen. Naast een nieuwe look is er met deze vernieuwing ook rekening gehouden met de huidige beschikbare technologie en sociale platforms die wij U allemaal per 1 september zullen aanbieden.

Ook zal de performance van de website in de komende dagen nog verder verbeteren door een geplande upgrade van onze hosting infrastructuur. Al bij al een noodzakelijke en lang verwachte frisse internet wind die wij op uw scherm zullen blazen van bij de start van het nieuwe seizoen.

Deze nieuwe lay-out kwam mede tot stand door de huidige webmaster Marc Verlinden en een nieuwe kracht binnen onze IT cel Seppe Magiels die afgelopen seizoen met de E-sheet applicatie reeds bewees kwaliteit af te leveren. Meer details over de nieuwe website en de ontwikkeling geven wij U graag mee bij de officiële opening van de nieuwe website.


Posted on August 12, 2013 at 18:00 by MV

News archive