Belgische Beker2015/2016 in de eindfase! Belgische Beker2015/2016 in de eindfase!

2016 net aangevat, de voorbije dagen al heel wat Bene-League competitie-wedstrijden gespeeld en komend  week-end staan de halve finale-wedstrijden voor de Beker van België geprogrammeerd! Met Phantoms Antwerp vs Hyc Herentals en Bulldogs Liège vs Chiefs Leuven staan de 4 eerste clubs uit de Bekercompetitie op deze mooi ogende Beker-affiche!

De Antwerpse strijd tussen tussen Antwerp en Herentals lijkt misschien niet erg spannend op het eerste zicht, maar weet dat Herentals net zijn eerste nederlaag leed! Daarenboven loopt de Phantoms-ziekenboeg leeg en heeft coach Van Beveren zijn troepen goed voorbereid op deze dubbele confrontatie tegen “Goliath” HYC.

Met Leuven en Luik als andere halve finale is de tweede Bekerfinalist nog moeilijker te voorspellen. De eerste voorronde-wedstrijd werd in overtime beslist, de tweede match pas na het nemen van penalty-shots! De Bulldogs hebben misschien een psychologisch voordeel; de Chiefs zeker heel wat revanche-gevoelens!

Zaterdag 09 en zondag 10 januari worden deze halve finales gespeeld, volgens de “best of 3”-formule. Indien na 2 wedstrijden een gelijke stand, volgen op dinsdag 12 januari ’16 de derde en beslissende wedstrijden. Zie ook http://www.rbihf.be/league/bvb

Voor de supporters die niet ter plaatse voor hun team kunnen supporteren, bieden we, na de succesvolle realisatie van de Bekerfinale 2015 in Deurne, nu ook een professionele live-stream aan van de halve finales en de Bekerfinale natuurlijk!

Via de RBIHF-site kan je zaterdag 09/01 vanaf 18u30 Bulldogs Liège - Chiefs Leuven volgen en zondag 10/01 vanaf 20u00 HYC Herentals - Phantoms Antwerp.

En noteer alvast de Bekerfinale op 13 februari in je agenda; Frozen Final 2016, wees erbij!

Foto (c) Kurt Tops

Posted on January 5, 2016 at 20:57 by RD

News archive