Selectie Nationaal Team Selectie Nationaal Team

Bondscoach Paul Vincent heeft een 26-koppige selectie gemaakt, die zich vanaf nu gaat voorbereiden op het WK, dat begin april doorgaat in Belgrado.

Het gaat om de goalies Bjorn Steijlen (HYC), Neil Bruyninckx (White Caps) en Jean Cornelis (Bulldogs).

De acht verdedigers zijn Jens Engelen, Jordan Paulus, Ben Torremans en Nils Vroemans van HYC Herentals, Dean Thurura en Ben Boute van Leuven Chiefs, Frank Neven (Bulldogs) en Lorenzo Maas, die in Duitsland speelt.

Voor de 15 aanvallers levert HYC Fintro Yente Franssen, Vincent Morgan, Mitch Morgan, Ben Vercammen en Joep Vercammen. Pierre Camelbeeck en Pierre Cornelis spelen bij Bulldogs Luik, terwijl Bryan Kolodziejczyk, Niels Oerlemans en Don Geerts in de Nederlandse competitie uitkomen bij respectievelijk Geleen en Eindhoven. Boris Kolyasnikov en Maxime Pellegrims vertegenwoordigen Leuven Chiefs en Ben Van den Bogaert is de enige in de selectie van Antwerp Phantoms. Dennis Swinnen en Junior Van Noten tenslotte spelen in Duitsland.

Het nationale team werkt de komende weken enkele trainingen af en op 5 april staat in Turnhout een oefenwedstrijd tegen Nederland gepland.

Posted on February 11, 2014 at 11:43 by AF

News archive