Mooi resultaat voor Viva for Life ! Mooi resultaat voor Viva for Life !

De regionale ziekenhuiscentrale (CHR) van de Citadelle en de Bulldogs van Luik zijn erin geslaagd op 19 december een galamatch ijshockey te organiseren ten voordele van de organisatie Viva for Live die opkomen voor kinderen die leven onder de armoedegrens.
De wedstrijd waarin het personeel van de CHR werd opgesteld tegen een ploeg lokale vedetten, is geëindigd met de score 5-4 in het voordeel van CHR. Maar de echte winnaars zijn uiteraard de kinderen en de 300 personen die geholpen hebben bij of deelgenomen aan dit evenement.
De match verliep in een typisch Luikse sfeer, hartelijk en goedhartig tot groot genoegen van de deelnemers en de supporters die een waar moment van rust kenden in aanloop tot de eindejaarsfeesten.
De ontmoeting werd georganiseerd door de CHR en de Bulldogs van Luik in samenwerking met de ijsbaan van Luik en haar beheerder, Equalia en het geheel van de Luikse ijshockeybeweging met de clubs van Funny Ice en het RCAE.

Deze keer, hebben de Red Roosters, zaterdag laatstleden in Charleroi, hun al traditionele match beslecht ten voordele van VIVA FOR LIFE. De Red Roosters hebben zich geplooid tegenover de Tigers Turnhout met 5 – 9.
Goed in plaats in de eerste periode, liet de afwezigheid van hun twee Canadezen Francis en Richard, die voor de feesten naar hun land terugkeerden, zich bijgevolg voelen.
De Reds werden verslagen maar VIVA FOR LIFE kwam er als winnaar uit! 200 toeschouwers, tombola voor een totaal van 1480 Euro.
Dient ook vermeld te worden de mooie artistieke en freestyle schaatsdemonstratie van de schaatsclubs Carolos.

Iedereen bedankt voor uw vrijgevigheid !   

Posted on December 22, 2016 at 16:07 by MK

News archive