Openingsweek-end met Top Ijshockey! Openingsweek-end met Top Ijshockey!

Na de officiële opening van de nieuwe Mechelse ijsbaan een dagje eerder; volgt op zaterdag 10 september de ijshockey-opening met een meer dan mooi ogende sportieve affiche in de nieuwe Ijshal in Mechelen.

De ijshockey-première in Mechelen is weggelegd voor het eigen Cold Play Sharks natuurlijk. Het team van het Coaching-duo Bouchard-Dunn speelt om 16u30 tegen het Nederlands Divisie 1 team Tilburg, zeg maar het Toekomstteam. Eerste thuiswedstrijd voor de Mechelse eerste Divisie-club waarvan velen menen dat dit een opstapjaar naar de Bene-League zal zijn.

Om 20u00 volgt dan een absolute topwedstrijd voor de Benelux; het Oberliga-team van Destil Trappers speelt een voorbereidingswedstrijd tegen de Tsjechische derdeklasser HC Rebel.
Het Tsjechische ijshockey-niveau  inschattende zullen we van dit CZ-team uit Havlickuv Brod top-ijshockey mogen verwachten; zeker als je weet dat zij komend seizoen één doel voor ogen hebben : promotie naar de WSM-Liga, tweede klasse in Tsjechïe! Destil Tilburg, zonder twijfel het sterkste team in de Benelux, zal dus volop aan de bak moeten om de snelle Tsjechen weerwerk te bieden op het nieuwe Mechelse ijs.

Picture: LDN

Posted on September 5, 2016 at 20:47 by MK

News archive