Anke Steeno door sportpers genomineerd als Belofte van het Jaar Anke Steeno door sportpers genomineerd als Belofte van het Jaar

Op vrijdag 18 december zal Sportspress.be (de Belgische Beroepsbond van Sportjournalisten) in Schelle (Antwerpen) bekendmaken wie is verkozen tot "Sportman", "Sportvrouw", "Belofte", "Ploeg", "Coach" en "Paralympiër" van het Jaar.

De laureaten komen uit deze alfabetische lijst genomineerden waaruit de stemgerechtigden kunnen kiezen. De longlists, die door Sportspress.be werden samengesteld op advies van specialisten, zijn niet limitatief. Stemgerechtigden die een naam willen toevoegen, kunnen hiervoor een wildcard gebruiken. Deadline is maandagmiddag 14 december (12u). Diezelfde namiddag wordt de top drie per categorie bekendgemaakt. De stemgerechtigden zijn beroepsjournalisten aangesloten bij Sportspress.be en gewezen winnaars van de trofee Sportman en Sportvrouw van het jaar die niet langer actief zijn.

Bij de beloften vinden we Anke Steeno (Mechelen Sharks), als enige vertegenwoordiger van het ijshockey. Anke won goud op de Olympische Winterspelen voor de Jeugd in Lausanne in januari van dit jaar.

Je leest meer over haar prestatie hier.

 

Posted on December 10, 2020 at 22:08 by CP

News archive