KAREN PHLIPPO NAAR DE WINTERUNIVERSIADE IN TURKIJE KAREN PHLIPPO NAAR DE WINTERUNIVERSIADE IN TURKIJE

Karen Phlippo is door de IIHF aangewezen als referee  voor de aanstaande Winteruniversiade die zal doorgaan in Erzurum  in Turkijë. Erzurum is een stad gelegen op 1850m hoogte en 1300km van Istanbul. De stad telt ruim 500.000 inwoners en voor deze Universiade is een gans nieuw complex gebouwd met o.a. 2 ijsbanen. Enkele dagen voor haar vertrek hadden we nog een babbel met Karen die een paar maanden terug in het huwelijk trad met Michel Eysermans.

 

Red: "Wanneer vertrek je?"

KP: "Volgende week maandag (24.01.2011) om 8u. Ik heb 2 tussenlandingen(Istanbul en Ankara) en ik hoop om ginds om 20u aan te komen. Voor de terugreis vertrek ik ginds om 7u en met een tussenlanding in Ankara hoop ik om 12u in Zaventem te zijn".

Red:"Weet je al iets over de wedstrijden die je zal fluiten?"

KP: "Neen. Dat wordt ginds geregeld. Er zijn 6 vrouwenploegen:Slowakijë,  de USA, Turkijë, Canada, Groot Brittannië en Finland.  De Universiade heeft plaats van 27 januari tot 6 februari en het damestornooi is op 2 februari gedaan.

Red: "Weet je iets over de Belgische deelnemers"

KP: "Er zullen 6 Belgische atleten zijn en enkele delegatieleden. De bekendste in ijshockeymiddens is zeker Christian Pierre"…..en al lachend voegde de Lierse er aan toe:"Als ik de mogelijkheid heb dan zal ik een mailtje sturen voor de site van de KBIJF met mijn ervaringen daar."

Red: "Goede reis en veel succes daar".


Meer inlichtingen - Plus d'informations:

http://www.universiadeerzurum.org/english

http://www.fisu.net/en/Erzurum-2011-1730.html


Posted on January 19, 2011 at 11:42 by MK

News archive