We are open! We are open!

Welkom op onze nieuwe website

Er is lang over gepraat, en hard aan gewerkt en ook deze keer zijn we er weer in gelukt !

Met de start van E-sheet vorig jaar was het al duidelijk dat de Belgische ijshockey federatie hoog inzet op modernisering en automatisering. Met ons elektronisch kantoor (MyRBIHF) waren we enkele jaren geleden reeds toonaangevend en vandaag doen we daar nog een schepje bij. Een nieuwe RBIHF website inclusief nieuwe opties en het officiële intreden in de sociale media.

In de komende weken zal onze nieuwe webstek nog verder worden afgewerkt zodat we met de competitie start helemaal klaar zijn. Zo mag je in de komende dagen de wedstrijd kalender van het ijshockey en in-line hockey verwachten met heel wat nieuwtjes. Ook zal de shop opgevuld worden met Nationaal team shirts en zal de Agenda een volledig overzicht geven van meetings, events , cursussen enz..

Ook deze keer is weer een klein project behoorlijk uit de kluiten gewassen. Wat aanvankelijk een minimale update zou worden is heeft uiteindelijk toch heel wat uren programmeerwerk gekost. Seppe Magiels die vorig jaar reeds zijn kennis ter beschikking stelde van het E-sheet project is opnieuw zeer nauw betrokken bij de realisatie van jullie nieuwe website. Een resultaat waar wij met zijn allen fier mogen op zijn.

Maar hierbij stopt het natuurlijk niet, Nu de website er is moet deze ook voorzien worden van inhoud en daar kunnen jullie ons bij helpen. Ter ondersteuning van deze nieuwe website zoeken wij nog enkele redactionele medewerkers en vertalers, want naast het Nederlands en het Frans hebben we nu ook nog Engels toegevoegd door het grote aantal internationale bezoekers. Kan jij ons helpen ? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag webmaster@rbihf.be .

Wij wensen iedereen alvast veel surf plezier toe en hopen U regelmatig op onze website te mogen begroeten.

Posted on September 1, 2013 at 00:00 by MV

News archive