Uitreiking Awards Black Tie Party Uitreiking Awards Black Tie Party

Voor de derde maal organiseerde de KBIJF de "BLACK TIE PARTY" waar, naast een lekkere maaltijd ook nog plaats was voor huldigingen voor verdienstelijke spelers en bestuursleden van het afgelopen jaar.  Na Oud-Turnhout, Schelle was nu, vrijdag 29 maart 2013, de mooie Tiendeschuur (Hasselt) aan de beurt. Ook deze keer werd alles deskundig aan mekaar gepraat door de fraai in-het-zwart-uitgedoste Evelyne Hoste waarvan haar roze schoenen toch het meest opvielen.

Zoals de vorige jaren werden er een reeks Awards uitgereikt voor de populairste spelers. Het waren de KBIJFbestuursleden Pascal Nuchelmans, Hub van Grinsven, Nico Toemen en Laurens Luykx die de ijshockeytrofeeën uitreikten aan Frank Neven (IHC Leuven - most talented), Jan Van Beveren (Phantoms-coach), Pieter-Jan Wouters (IHC Leuven-defence), Arthur Legrand (Phantoms-goalie), Maarten Van den Acker (referee) en Kevin De Winter (Olympia Heist-forward). Na een mooi filmpje van Kurt Vermijlen over Nico Toemen kreeg laatstgenoemde een Life Time Achievement  Award (de clubs dienden hiervoor, enkele dagen voordien,nog een reglementswijziging goed te keuren) . Tot slot werd ook nog de nationale seniorenploeg gehuldigd voor het goud dat ze vorig seizoen tijdens het WK in Sofia behaalden. GvA-journaliste Annelies Frederickx  zette  alles 'on-line' op de site van de KBIJF.

Het was ver over middernacht toen de eersten van de 250 genodigden de mooie abdij van Herkenrode verlieten na wederom een geslaagde Black Tie Party.


Posted on April 2, 2013 at 11:52 by JC

News archive