RBIHF Algemene Vergadering 2016 RBIHF Algemene Vergadering 2016

Vorige vrijdag vond de jaarlijkse A.V. van de RBIHF in het Huis van de Sport in Berchem plaats. De aanwezige clubs volgden de voorstelling van de budgetten, de balansen en keurden deze unaniem goed. Vervolgens werd overgegaan tot Verkiezing van het Bestuur voor de komende 4 jaar. Voorzitter Pascal Nuchelmans en huidige Bestuurders Johan Bollue, Hub Van Grinsven en Marc Verlinden werden herverkozen om ook de komende 4 jaar de Federatie te leiden.
Vanuit de clubs werden de thema’s Sledgehockey alsook de regionalisering der Federaties aangekaart. Vanuit de Federatie kwam de bevestiging dat er wel degelijk aan 4 WK’s deelgenomen wordt (Seniors, U20, U18 en Dames) en dat er in zake Development 3 hoofdthema’s zijn voor komend seizoen. Met de input van de IIHF en de aanwezigheid van een Tsjechische Off Ice Coach, worden de komende 6 maand voor alle clubs mogelijkheden geboden om in zake Off Ice trainingen mee te groeien. Daarnaast zal er een Master Class Checking door US Hockey doorgaan komend seizoen en zal naast Coach Development ook  inzake Recrutering bij de jeugd gewerkt worden, vanuit de RBIHF naar de clubs toe.
In de wandelgangen konden we ook kennismaken met het vernieuwd Bestuur van Lions Liedekerke, de planning van de tijdelijke ijsbaan in Turnhout mikkende op ijs per 15/09 horen alsook de bevestiging dat Domien van der Locht, na een sabbatjaar, de nationale U20-selectie weer zal leiden.
 

Posted on August 23, 2016 at 20:03 by MK

News archive