RBIHF start met online spelregel sessies. RBIHF start met online spelregel sessies.

Het is een flink boekje zo een ijshockey reglement… Het vergt heel wat tijd en inzet om jezelf door deze verzameling letters en cijfers te werken, om te zwijgen van de terugkoppeling naar de werkelijke situatie op het ijs.

Voortaan worden op 2-weekelijkse basis online reglement sessies georganiseerd voor club-scheidsrechters (Level-1 en Level-2), maar ook Coaches, Bench-officials, Teambegeleiders en Spelers kunnen GRATIS deelnemen. De sessies werden initieel opgemaakt in het Nederlands, maar kunnen bij voldoende interesse ook naar het Frans worden omgezet.

De RDP-scheidsrechter opleidingen Level-1 en Level-2 gaan niet diep genoeg in op de spelregels zelf, iets waar de instructeurs hun van dag 1 bewust van waren. Dankzij de nieuwe technologie kan er hier nu op een eenvoudige en toegankelijke manier een mouw aan gepast worden.

Deze sessies zijn makkelijk bij te wonen van thuis. Enkel een Computer, Laptop of Tablet met internetverbinding is noodzakelijk. De RDP-instructeurs lopen tijdens de 8-10 sessies door de belangrijkste delen van de spelregels en hopen op deze manier de kennis van de spelregels en straffen te verbeteren zodat dit op het speelveld beter tot zijn uiting komt.

Aanstaande donderdag 19 December om 19u30 gaat de eerste opleiding van start in het Nederlands.
Deelname is GRATIS, vooraf inschrijven is noodzakelijk. Geregistreerde deelnemers hebben de kans om de sessie te herbekijken of uitgesteld te bekijken. Zij die live volgen hebben telkens de kans om vragen te stellen. De sessies worden kort gehouden 35-45 minuten, zodat ze makkelijk luchtig en makkelijk verteerbaar zijn.

Na afloop van de sessies hebben de deelnemers een flinke spelregelbasis en zullen ze het spelregelboekje vlot kunnen gebruiken. Daarenboven ontvangen de deelnemers aan het einde van de sessie een getuigschrift dat later gebruikt zal kunnen worden bij tal van andere RBIHF-opleidingen.

INSCHRIJVEN IS VERPLICHT, KLIK HIER om je aan te melden. (EERSTE CURSUS IS VOLZET, NIEUWE AANVRAGEN WORDEN AUTOMATICH NAAR DE VOLGENDE RONDE DOORGESCHOVEN MET START 2de WEEK JANUARI)
De live sessies zijn voorzien op woensdagen of donderdagen.

Mis de spelregel-trein niet en schrijf jezelf vandaag nog GRATIS in voor deze piloot sessies.

Posted on December 12, 2019 at 15:00 by MV

News archive