KBIJF-VOORZITTER NEEMT AFSCHEID VAN DE NATIONALE PLOEG. KBIJF-VOORZITTER NEEMT AFSCHEID VAN DE NATIONALE PLOEG.

Met een half uur vertraging landde vanavond (14.04.2008) de Nationale Seniorenploeg op Zaventem, waarvan de "bleus" goed te herkennen waren aan hun frisse kale kopjes. In een korte toespraak feliciteerde een ontroerde Chris Clement de spelers en alle nationale teams die gedurende zijn 17-jaar lang voorzitterschap voor de KBIJF zijn uitgekomen. "Captain" Vos bedankte in naam van de spelers speciaal Joris Peusens die afscheid neemt van het Nationale Team en gaf hem een passende bierkorf. In zijn wederwoord zei het Nationale nummer 11: "Ik stop niet. Ik heb jullie wat wijs gemaakt. Ik heb dit alleen gezegd om nu al een cadeau te krijgen!". Foto's kan je bekijken op de pdf-link rechts onderaan in het hoekje. 

Als je goed kijkt op de foto is Joris de enige Belg met goud ! Zijn zoontje, met de hulp van mama, had voor papa een gouden medaille gemaakt).

 

PS. Zondag haalde deze site een nieuw record ! (1190 bezoekers - ongeveer 800 maal werd deze site geraadpleegd tijdens de beslissende wedstrijd Roemenië - België).


Posted on April 14, 2008 at 20:47 by JC

News archive