BEKER VAN BELGIË BEKER VAN BELGIË

De Beker van Nederland is voorbij* maar was van belang voor de 3 deelnemende Belgische ploegen die rechtstreeks geplaatst waren voor de halve finale van de Beker van België. White Caps Turnhout eindigde als eerste Belgische ploeg voor HYC Herentals en IHC Leuven. Het vierde ticket is, na rechtstreekse uitschakeling,  voorzien voor de beste ploeg uit de National League. Antwerp Phantoms en Bulldogs Liège zullen in een onderling duel uitmaken (4 december 2011,Deurne: Liège Bulldogs - Antwerp Phantoms) wie in de eerste halve finale zal uitkomen tegen White Caps Turnhout.

De andere halve finale wordt gespeeld tussen HYC Fintro Herentals en IHC Leuven Chiefs  in een "best of three". White Caps en HYC hebben het eventuele thuisvoordeel.

Nu zijn de data van de halve finale tussen Herentals en Leuven al gekend (zie  pdf-link hieronder). De finale wordt in elk geval op 11 februari 2012 gespeeld. Meer details volgen later.

 

(*): Behalve voor de vier hoogst geëindigde Nederlandse teams uit de rangschikking van de bekercompetitie. De halve finales worden tussen de 2 en 14 december 2011 (een best-of-three-serie).  De winnaars van de halve finales spelen op woensdag 18 januari 2012 in Tilburg de bekerfinale van Nederland.


Posted on November 29, 2011 at 13:56 by MK

News archive