At this time no development games have been scheduled during this season.

Welkom tot de spannende en spectaculaire wereld van ijshockey en inline-hockey

Ijshockey en inline-Hockey zijn beide erg attractieve en spectaculairs teamsporten waarbij behendigheid, coördinatie en fysieke inspanningen aan de basis liggen van een gezonde en uiterst veilige sportieve vrijetijdsbesteding.

Ijshockey, Starten met ijshockey kan voor jongens en meisjes in 12 ijsbanen in België; Antwerpen, Leuven, Charleroi, Mechelen, Gullegem, Hasselt, Herentals, Liedekerke, Luik, Maaseik, Heist o/d Berg en Turnhout.
De meeste van deze clubs bieden programma’s aan voor jeugdspelers vanaf 4 jaar, ideaal start je met ijshockey in de lagere school (<12 jaar) maar ook late starters vinden altijd een plaatsje binnen een bestaande club.

Naast jeugdijshockey nemen de Belgische clubs ook deel aan een Nationale competitie en een bieden de meeste ook recreatie ijshockey aan.

Inline-hockey in België is sterk in opmars en jaarlijks sluiten nieuwe Belgische clubs zich bij onze federatie aan. Inline-hockey kan je vandaag in 13 Belgische steden spelen; Jambes, Leuven, Bastogne, Eeklo, Watervliet, Beveren, Duffel, Chaps, Wolvertem, Brussel, Brasschaat, Peronnes en Charleroi.
Starten met inline-hockey kan je net zoals bij het ijshockey al vanaf 4jaar. Een ideale aanvangsleeftijd is tussen 8 en 14 jaar. Onze federatie biedt naast een jeugd competitie een nationale volwassenen competitie aan alsook recreatie hockey.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met een van onze Belgische clubs zij helpen je graag op weg! Heb je nog vragen aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende informatie op office@rbihf.be