Final4 weekend in Herentals! Final4 weekend in Herentals!

Het weekend van 24 & 25 februari spelen de 4 Belgische top teams om het Belgisch Kampioenschap!
Antwerp Phantoms, Bulldogs Luik, Chiefs Leuven en HYC Era Renomar spelen zaterdagavond hun Halve Finale wedstrijd. Om 17u30 spelen de nummer 4 (Antwerp Phantoms) en nummer 1 (Bulldogs Luik) van de Belgische teams in het BeNe-kampioenschap om een plek in de Finale. Om 20u15 spelen dan de nummer 2 (HYC Era Renomar Herentals) en 3 (IHC Leuven Chiefs) hun onderling duel om het 2de Finale ticket. En natuurlijk zijn alle 4 teams gebrand om deze Finale te kunnen spelen. Favoriet zijn weliswaar HYC, sterk team met thuisvoordeel, en Bulldogs Luik, de kersverse Bekerwinnaar. Onderschat de honger en geestdrift van Chiefs Leuven niet, dat er net niet in slaagde om Hijs Den Haag te verslaan dit weekend. En ook de snelheid en efficiëntie van Antwerp Phantoms kan in 1 Halve Finale wedstrijd éénieder verrassen!
De 2 zaterdag-winnaars spelen zondagavond om 20u dan de Finale met als inzet de titel Belgisch Kampioen 2017/2018. In overleg met de clubs werd er besloten geen “kleine Finale” te spelen om de 3de plek.
De drie Final4-matchen worden alle 3 in het Kempens Netepark gespeeld en de tickets kan je, net als de tickets voor de Bekerfinale, straks online kopen via de site van de KBIJF.
Met het “PassePartout”-ticket kan je alle 3 wedstrijden bijwonen voor 25€.
Het Zaterdagticket zal in VVK verkrijgbaar zijn aan 17,50€ en het Zondagticket aan 15,- €.
Zodra de bestelbutton beschikbaar is, wordt deze natuurlijk duidelijk gepubliceerd en bekendgemaakt!
En niet aarzelen snel online te bestellen, want de plaatsen zijn beperkt dus niet rekenen dat je nog kaarten de avond zelf aan de kassa zal kunnen kopen!

Attachments

Posted on February 10, 2018 at 17:52 by RD

News archive