TIM TZIRTZIGANIS EN MICHEL EYSERMANS LEIDEN FINALE BVB TIM TZIRTZIGANIS EN MICHEL EYSERMANS LEIDEN FINALE BVB

Op 23 december had in Berchem een vergadering plaats met als enig punt op de agenda de Finale van de Beker van België (Deurne - 3 januari 2009 20u30). Uit de uitéénzettingen van Christian Pierre(Verantwoordelijke Finale) en de KBIJF noteerden we volgende belangrijke punten:

1. De finale zal geleid worden door Tim Tzirtziganis en Michel Eysermans. Als linesmen waren reeds Fred Monnaie en Wim Blockx bekend.

2. Indien er na 3 periodes een gelijkspel op het bord staat zal het ijs opnieuw gedweild worden en begint er opnieuw een vierde periode van 20 minuten. Wie dan scoort wint de Beker. Indien tijdens deze periode niet gescoord wordt zal het ijs opnieuw gedweild worden en begint er een vijfde periode....tot wie eerst scoort. Telkens met 5 "veldspelers".

3. Spelers die in de laatste wedstrijd voor de Bekerfinale een Matchpenalty oplopen, mogen niet aan de finale deelnemen! Nu wil het toeval dat de laatste wedstrijd voor deze finale White Caps Turnhout - HYC Herentals is! (zondag 28.12.2008-19u45).

4. Om geen misverstanden te hebben is White Caps Turnhout (donkerblauwe shirts) de "thuis"-ploeg en is HYC Herentals (witte shirts) het "bezoekende" team.


Posted on December 23, 2008 at 22:15 by JC

News archive