2de INDOOR POND HOCKEY CLASSIC OPNIEUW TOPPER 2de INDOOR POND HOCKEY CLASSIC OPNIEUW TOPPER

Op 26 en 27 april 2014 organiseerde ijshockeyclub Antwerp Phantoms de 2de editie van de ‘Indoor Pond Hockey Classic’ een ijshockeytoernooi voor recreanten dat in heuse Canadese ‘pond hockey’ stijl wordt gespeeld. IJsbaan Ruggeveld, de thuishaven van Phantoms, werd omgetoverd tot een gezellige bevroren ‘vijver’ of ‘pond’ waarop twee ijshockeyveldjes in de breedte werden afgebakend waarop zo'n 140 wedstrijden 3 tegen 3 plus goalie werden gespeeld. Een waar ijshockeyfeest voor de deelnemers … en de organisatoren. Maar liefst 240 spelers die zo’n 32 teams vertegenwoordigden, zakten af naar ‘de Ruggeveld’, de schaatsbaan van ‘t Stad. Teams afkomstig uit België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië en … Canada hadden het geweldig naar hun zin tot grote tevredenheid van de organisatoren. Schepen van Sport Ludo Van Campenhout opende zaterdag het toernooi met een ceremoniële face-off. Het meest ontroerende moment was ongetwijfeld het eerbetoon dat de 66-jarige veteraan Guy Van Noten (Antwerp Old Timers) kreeg voor zijn laatste toernooi. De 240 aanwezige spellers vormden een erehaag met hun sticks in de lucht waaronder Guy diende door te schaatsen om een geschenk van de organisatoren in ontvangst te nemen.

Enkele reacties van de deelnemers op de facebookpagina van het event: /www.facebook.com/IndoorPondHockeyClassic?ref=hl


“Great tournament guys the Chiefs had a great time!!!”

“Tot in de puntjes georganiseerd. Echt niets op aan te merken. Ik hoop dat de foto's en video's gauw online komen.”

“Het was ons een voorrecht om deel te mogen nemen aan dit fantastische toernooi. We hebben genoten. HBMC OLD FARTS groeten u.”

“Unforgetable!”

“Incredible weekend. Thank you so much guys. The Oxford Canadians will be back!”

“Dank jullie wel voor de gastvrijheid!! Dit toernooi is een voorbeeld voor alle andere toernooien. Tot de volgende keer!!”

“Bedankt voor dit TOP weekend !!!!”

“Thanks het was super !!”

 

Posted on May 2, 2014 at 11:51 by JB

News archive