Duits duo versterkt Haskey Hasselt ! Duits duo versterkt Haskey Hasselt !

De Hasseltse ijshockeyclub wapent zich met de komst van Raphael Weiskopf en Christian Hamacher; 2 ervaren duitse spelers uit Aken. Christian, een 26-jarige aanvaller, speelde in de jeugd van o.a. Kassel en Ratingen en heeft als senior 98 wedstrijden in de NRW-Liga afgehaspeld met 68 goals en 138 assists op de teller. De voorbije seizoenen speelde Christian vaak samen met de 28-jarige Weiskopf. Raphael, speelt al jaren in Aken, en Haskey heeft deze offensieve verdediger, met 170 wedstrijden in de NRW-Liga op de teller, kunnen strikken om de komende seizoenen de rangen van de Hasseltse eersteklasser te vervoegen.
Voorzitter del Rio : "Met de aanwerving van deze 2 geroutineerde spelers hebben we een verdere stap vooruit gezet ; we hebben de bestaande kern doorgelicht eind vorig seizoen en willen deze op 5-6 plaatsen doelbewust versterken. Haskey kan en zal uitgroeien tot een stevige subtopper en deze aanwervingen staan, mede met de intensieve voorbereiding deze zomer, in het teken van deze ambitie.
Straks ronden we de voorbereiding af met zware oefenwedstrijden tegen Nederlandse Eredivisieclubs Dordrecht Lions en Eindhoven Kemphanen;

dat het seizoen maar snel begint!" by Réginald Delmarche (www.haskey.be)

Posted on August 30, 2013 at 06:11 by

News archive