SCHEIDSRECHTERSDAGEN IN SEPTEMBER SCHEIDSRECHTERSDAGEN IN SEPTEMBER

De scheidsrechtercommissie richt in september scheidsrechtersdagen in voor Ere- en NIET Ere Divisiescheidsrechters:

 

1. SCHEIDSRECHTERSWEEKEND ERE DIVISIE:

Het scheidsrechtersweekend zal dit jaar plaatsvinden tijdens het weekend van 19 & 20 september 2009 op de ijsbaan van Maaseik. Dit is een verplicht weekend voor alle Ere Divisiescheidsrechters & -linesmen. De deelnemers zullen persoonlijk verwittigd worden. Verdere details zullen later gepubliceerd worden.

 

2. SCHEIDSRECHTERSDAG VOOR NIET ERE DIVISIESCHEIDSRECHTERS OP 12 SEPTEMBER 2009

Naar jaarlijkse traditie zal de scheidsrechterscommissie ook dit seizoen een opfrissingscursus organiseren voor NIET Ere Divisiescheidsrechters / linesmen. Wij zouden graag alle clubsscheidsrechters / linesmen, jongens en meisjes die vorig seizoen de U17 wedstrijden gefloten hebben, iedereen die interesse heeft om ons korps te versterken, ontvangen op deze dag. Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 Euro en zal de dag zelf afgerekend worden. Hierin zit een 10-uurtje(koffie/thee/gebak) en een broodjesmaaltijd verwerkt. De inschrijvingen kunnen gebeuren via de club of rechtstreeks via he secretariaat van de scheidsrechterscommissie(maurice@hockeref.be).

Als locatie is gekozen voor het VTI(Vrij Technisch Instituut), Langstraat 199, 2240 Zandhoven. Datum: zaterdag 12 september 2009. Hoe het verloop van de dagindeling zal geschieden zat later op deze site bekend gemaakt worden.


Posted on July 23, 2009 at 10:41 by JC

News archive