Phantoms U12 voor de 4de keer naar jeugdtoernooi in Rusland Phantoms U12 voor de 4de keer naar jeugdtoernooi in Rusland

Op 24 mei zijn de U12 van Antwerp Phantoms op het vliegtuig gestapt richting Rusland. In Novomoskovsk, goed 200km ten zuiden van Moskou, verzamelen in totaal 12 jeugdteams uit 7 verschillende landen voor de vijfde editie van de EuroChem Cup. Het toernooi start op 25 mei, de finale wordt gespeeld op zaterdag 28 mei.

EuroChem zet in haar thuisland Rusland sterk in op het ondersteunen van maatschappelijke projecten en jeugdsport. De EuroChem Cup, een internationaal ijshockeytornooi voor jeugdteams, is daar een voorbeeld van. Voor dit evenement worden jeugdploegen, uit de verschillende landen waar het bedrijf actief is, uitgenodigd. Het U12-team van de Phantoms mag voor de vierde keer naar Novomoskovsk, waar tegen teams uit Rusland, Finland, Duitsland, Zwitserland, Litouwen en Kazakhstan gespeeld zal worden.

Na het tornooi zullen de spelers op zondag een begeleid bezoek brengen aan het mooie Moskou. Naast ijshockey spelen staat er dus ook een stevige portie Russische cultuur op het programma voor de deelnemende spelertjes!

Posted on May 25, 2016 at 15:30 by RD

News archive