Spelers statistieken online beschikbaar. Spelers statistieken online beschikbaar.

Een belangrijke functionaliteit van de website die nog steeds niet ingevuld was heeft nu ook het daglicht gezien. Voortaan kan je via de knop Leagues bij je league de 10 top scorers per league terug vinden. Deze uitslagen komen live van de wedstrijdbladen en zouden dus altijd up-to-date moeten zijn.

Vanuit het League menu (Summary) bovenaan de pagina op statistics klikt krijg je een volledig overzicht van de team resultaten in de league. Zowel doelpunten thuis als op verplaatsing als straftijden worden hier in verwerkt. Ook deze gegevens komen van de wedstrijdbladen en zijn bijgevolg ook steeds up-to-date.

Als afluister zijn er ook team statistics beschikbaar, wanneer je vanuit de League doorklikt op een team krijg je nu naast de gespeelde en te spelen wedstrijden ook een overzicht van gans het team.

Voorlopig zijn deze statistieken enkel beschikbaar van dit seizoen, maar wij hopen na Nieuwjaar het vorige seizoen 2012-2013 ook nog toe te voegen. Deze resultaten zullen ook in de toekomst beschikbaar blijven.

Posted on December 2, 2013 at 14:30 by MV

News archive