NORTH SEA CUP

Beste Sportvrienden,

Het komende seizoen zullen de twee Belgische Teams (White Caps Turnhout en HYC Fintro Herentals) samen met zeven Nederlandse clubs (Eindhoven, Den Haag, Geleen, Heerenveen, Nijmegen, Tilburg en Zoetermeer) gaan strijden om de North Sea Cup.

Deze 9 teams spelen vanaf het eerste weekend in november een dubbele competitie (2* uit en 2 * thuis tegen elkaar). De twee hoogst eindigende teams zullen de 23 februari 2011, in Den Haag (Uithof), een allesbeslissende finale spelen om de North Sea Cup.

Het seizoen zal daarom starten met de Beker van België. Hierin zullen alle teams uit de Ere en National League deelnemen.  De 13 teams van de National League zullen een voorronde spelen waarna er 6 teams samen met de 2 Ere divisie teams, in een nog nader te bepalen stadion, een allesbeslissende finale spelen, om de Beker van België.

Het Kampioenschap van België zal gespeeld worden door de 2 teams in de Ere Divisie ( White caps en HYC ) in een "Best of …" principe.

Ook nieuw zal de "Black Tie Party" zijn waar gedurende een gala-avond de beste Forward, Defence, Goalie, Coach etc van de Belgische competitie zal worden verkozen. Alle teams uit de Ere en National league zullen deze avond met een tafel van 10 personen aanwezig zijn.

Ook is deze happening toegankelijk voor ALLE ijshockey en sportliefhebbers.

Meer informatie zal op een later tijdstip volgen.

 

Sportieve groeten,

Pascal Nuchelmans,  President KBIJF.


Posted on August 15, 2010 at 14:13 by PN

News archive