Een nieuw onderkomen voor de RBIHF website. Een nieuw onderkomen voor de RBIHF website.

De modernisering van de RBIHF is geen nieuws meer. Over de laatste jaren heeft de ijshockey federatie hoog ingezet op de modernisering van het centraal secretariaat, de wedstrijdbladen, de verspreiding van nieuws en de algemene controle van de competitie. Onze Nationale website is in dit verhaal overduidelijk de rode draad. Meer service betekent ook dat wij jaar na jaar meer verlangen van de website en dat wij daarenboven ook alles steeds sneller willen laten gaan.

En net daar is er de afgelopen weken achter de schermen weer hard gewerkt. Met het oog op het verder verbeteren van de infrastructuur zijn Marc Verlinden en Seppe Magiels op zoek gegaan naar een nieuw onderkomen voor onze internet services en hebben zij zopas de switch gemaakt naar de nieuwe locatie. Hoewel er voor de gebruiker op het eerste zicht weinig of niets veranderd lijkt te zijn is de RBIHF technisch toch weer volledig bij. Met een ‘state of the art ‘ dedicated server, SSD Hard disk space, 1Gbit/s connectie poort en tal van extra’s kunnen we met zekerheid de steeds stijgende bezoekers op onze website probleemloos ontvangen.

De nieuwe hardware biedt naast de website ook meer mogelijkheden voor het RBIHF email verkeer en zal in de komende weken nog een nieuwe service gaan onderbrengen waarover wij U binnen een 2 tal weken meer zullen vertellen.

Veel is te danken aan Seppe Magiels die ons IT team begin vorig seizoen kwam versterken. Zijn vakkennis inzet en beschikbare tijd liggen aan de basis van de recente ontwikkelingen. Samen met Marc Verlinden beschikt de RBIHF over nu over een bredere IT basis welke naast de verdere automatisatie ook de nodige ondersteuning kan verzorgen voor de talrijke gebruikers.

Wij hopen dan ook dat U van deze recente upgrade ook zal kunnen genieten.

Posted on October 16, 2013 at 09:00 by MV

News archive