Het BOIC bouwt op 20 september spectaculaire pistes in het Jubelpark en de KBIJF is erbij! Het BOIC bouwt op 20 september spectaculaire pistes in het Jubelpark en de KBIJF is erbij!

Deze ééndagsdroom is de bijzondere uitdaging van het BOIC om de Olympische Winterspelen van Vancouver in 2010 en de Belgische atleten die er ons land zullen vertegenwoordigen, te promoten. Het BOIC wil met dit evenement het grote publiek en de beloftevolle- en topatleten scharen rond de Olympische Spelen en de waarden waarvoor zij staan.

Wintersporten in de kijker !

Concreet zal op 20 september 2009, autoloze zondag in Brussel en dé dag van de mobiliteit, een meer dan 7 meter hoge en 80 meter lange ski- en bobsleepiste oprijzen in het park... en een ijspiste ! Iedereen zal in alle veiligheid wintersporten kunnen uitproberen want de omkadering gebeurt door professionele sporters … skiën, de emblematische sport op de Winterspelen, bobslee, een minder gekende sport bij het grote publiek en een klimmuur voor de onbevreesden die steeds hoger willen. Onze jongste ijshockeyertjes zullen er bovendien verschillende demo's van hun kunnen geven op de synthetische ijspiste.

Meer inlichtingen: www.goldensunday.be


Posted on September 19, 2009 at 22:17 by CP

News archive